Front
Contact
Rules - Links - vales
 
-= MEMBERS =-
Profile - Status
  Member List
   Who's On?
    Sig Gallery
-= FORUMS =-
Main - Mac/DC
 Tailgate Party
  Active Topics
Search  -  Help!
-= TRACKS =-
Download
  Reviews
     Upload
Q&A FAQ Help!
-= VEHICLES =-
Download
  Reviews
     Upload
Q&A FAQ Help!
Evo1 Store Add-On Installer   Tracks: Random Gallery - Team RCG  Random Vehicles Gallery
Server Date & Time 10/21/2017 5:01:58 AM
REGISTER or enter your Username &
Password:
and
Save Password
 
 Forums Page
 Tailgate Party
 Problems with .lte file DLs?
 New Topic  Reply to Topic
 
Author Previous Topic Problems with .lte file DLs? Next Topic  
KC
You'd think I'd know better...


1319 Posts
Posted - Aug 31 2010 :  9:18:53 PM  Show Profile  Email Poster  Reply with Quote
Umm, did this DL problem with .lte files just start?
Any staff testing here?


  It's all how you look at things

[RCG]Trubadurix
Administrator

Norway
121 Posts
Posted - Aug 31 2010 :  11:30:50 PM  Show Profile  Email Poster  Send [RCG]Trubadurix a Yahoo! Message  Reply with Quote  Reply WITHOUT a Quote
was just in there to dl lte files it say page not found

  [RCG]Trubadurix Go to Top of Page

[RCG]Trubadurix
Administrator

Norway
121 Posts
Posted - Aug 31 2010 :  11:36:03 PM  Show Profile  Email Poster  Send [RCG]Trubadurix a Yahoo! Message  Reply with Quote  Reply WITHOUT a Quote
something else is strange when i click download vehicles it say first time i have 0 dls and 4 remaining and im sent back to dl page clicking on dl again now i say you have 2 dls and 2 remaining ????


  [RCG]Trubadurix Go to Top of Page

KC
You'd think I'd know better...


1319 Posts
Posted - Sep 02 2010 :  11:27:17 AM  Show Profile  Email Poster  Reply with Quote  Reply WITHOUT a Quote
That is why I am asking.
You are an admin Trub, you can set yourself to anything you want from the Mod Helper page http://vales.com/evo1/modHelper.asp

I am just trying to figure out what the problems are and have zero time to dink with troubleshooting this site.
It gets almost no traffic ya know?


  It's all how you look at things Go to Top of Page

REALfreaky
New Visitor


1 Posts
Posted - May 09 2014 :  10:51:32 PM  Show Profile  Email Poster  Reply with Quote  Reply WITHOUT a Quote
So, uhh. Do you still have the LTE files at least? I'm trying to make an archive of every mtm/evo1/evo2 track I can get my hands on. PLEASE tell me this error isn't a result of the tracks themselves being deleted.

If they DO still exist, is there any way to get a backup of them? FTP access would be nice but I'd settle for just working HTTP links.

Go to Top of Page

4x4EvolutionFan
Member

USA
94 Posts
Posted - Mar 09 2017 :  6:45:11 PM  Show Profile  Email Poster  Reply with Quote  Reply WITHOUT a Quote
I don't know.

   Go to Top of Page

Previous Topic Problems with .lte file DLs? Next Topic  

 New Topic  Reply to Topic
Jump To:
KC's Evo 1 Place and vales.com are privately owned and operated by KC Vale.
We reserve the right to refuse service to anyone at any time.
Address all site comments and questions to KC Vale

KC's Evo1 Place

KC and Snitz

Go To Top Of Page